Президентът Доналд Тръмп назначи Стефани Гришам - досега говорителка на

...
Президентът Доналд Тръмп назначи Стефани Гришам - досега говорителка на
Коментари Харесай

Тръмп назначи Стефани Гришам за нов прессекретар на Белия дом

Президентът Доналд Тръмп назначи Стефани Гришам - до момента говорителка на брачната половинка му Мелания - като основен прессекретар на Белия дом. 
Новоназначеният прессекретар, разгласен от Мелания Тръмп в Twitter, идва на мястото на напускащата Сара Сандърс, която беше подложена на критика поради неистини на брифинг за публицисти, с които е прикривала Белия дом.
Сандърс е известна като твърда поддръжничка на президента на Съединени американски щати, като няколко пъти беше засичана, че е лъгала медиите в негов интерес.
Много медии в Съединени американски щати подлагаха на критика Сандърс за равнището на работата ѝ, само че Тръмп стоеше зад нея.
" След 3,5 години, нашата чудесна Сара Хакъби Сандърс ще напусне Белия дом в края на месеца и ще си отиде вкъщи във великия щат Арканзас ", съобщи Тръмп, като добави, че Сандърс ще се кандидатира за губернатор на щата.

I am pleased to announce @StephGrisham45 will be the next @PressSecComms Director! She has been with us since 2015 - @potusI can think of no better person to serve the Administrationour country. Excited to have Stephanie working for both sides of the @WhiteHouse. #BeBest
— Melania Trump (@FLOTUS) 25 юни 2019 година
Гришам ще застъпи и на по-стратегическия пост на шеф по връзките, осведоми първата дама. " Тя е с нас от 2015 година Не мога да се сетя за по-добър човек, който да служи на администрацията и на нашата страна ", написа още Мелания Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР