Президентът Доналд Тръмп, който не дава никакви признаци на покаяние,

...
Президентът Доналд Тръмп, който не дава никакви признаци на покаяние,
Коментари Харесай

Петнайсет месеца преди изборите Тръмп се държи все по-предизвикателно

Президентът Доналд Тръмп, който не дава никакви признаци на смирение, тества границите на толерантност на нацията още от първия си ден на поста. Сега той отстранява един от дребното останали гласове, опитващи да слагат спирачки пред от време на време импулсивните му дейности.

Тръмп разкара шефа на националното разузнаване Дан Коутс, един от дребното авторитетни хора, предпазващи от неправилни решения във външнополитическия му уред.

В същото време той умножи нападките си против членове на Конгреса от малцинствата и стигна до такава степен да назова в Туитър обитаем най-вече с чернокожи 600 хиляден американски град " отвратителна дупка, цялостна с плъхове и други гризачи ". И двете дейности подчертаха дългогодишното поверие на Тръмп, че той не разполага с по-добър политически пълководец от самия себе си.

Президентът се освободи от доста от помощниците си, които му бяха възразявали, посредством оказването на непрекъснат напън върху тях или посредством заменянето им, и с това илюстрира желанията си към лоялността пред уменията. Той разпали расово напрежение, залагайки на това, че сходно разделяне ще улесни пътя му към победа на изборите през 2020 година На мястото на трезвия разбор на специалисти по въпросите на войната и мира той сложи вътрешната си вътрешен глас и изявленията в Туитър.

В неделя Тръмп накара и.д. началника на кабинета си Мик Мълвейни да пази в народен ефир изявленията му в Туитър и ускори предизвикващите разделяне свои нападки против дългогодишния конгресмен от афроамерикански генезис Илайджа Къмингс от щата Мериленд, потвърждавайки без доказателства, че самият Къмингс, изявен критик на държавното управление, е " расист ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР