Президентът Доналд Тръмп беше отстранен от Twitter, Facebook и дори

...
Президентът Доналд Тръмп беше отстранен от Twitter, Facebook и дори
Коментари Харесай

Гонят Тръмп и от най-големия холивудски профсъюз

Президентът Доналд Тръмп беше отхвърлен от Twitter, Фейсбук и даже от платформата за игри Twitch. Университетът Lehigh в Пенсилвания лиши почетната му степен. Сега е изправен пред ново оскърбление: изключване от  най-големия холивудски синдикат, оповестява „ Лос Анджелис Таймс “. 

Гилдията на екранните артисти - Американска федерация на телевизионните и радио актьори (SAG-AFTRA), разгласи във вторник, че евентуално ще изключи някогашния (от днес) президент от своите редици.  " На специфична среща през днешния ден Националният съвет на SAG-AFTRA гласоподава Дисциплинарния комитет да организира чуване за нарушаване на конституцията от члена на SAG-AFTRA Доналд Дж. Тръмп ", бе оповестено в изказване, прочетено онлайн.

Дисциплинарни дейности могат да бъдат предприети само в случай че Тръмп бъде „ приет за отговорен от Дисциплинарния комитет “, а следователно вероятните санкции могат да бъдат забележка, неодобрение, санкция, лишаване на правата и привилегиите на участието или изключване от SAG-AFTRA “, продължава изказването.

Обвиненията са свързани с „ ролята на Президента в подбуждането на офанзивата против Капитолия на Съединени американски щати “, която се случи на 6 януари, и „ поддържане на безразсъдна акция на дезинформация, ориентирана към дискредитиране и в последна сметка опасност за сигурността на публицистите, доста от които са членове на SAG-AFTRA “. Те бяха инициирани от националния изпълнителен шеф Дейвид Уайт по искане на актрисата Гейбриъл Картерис, президент на синдиката.

Съюзът, който съставлява почти 160 000 кино и телевизионни артисти, публицисти и персони от радиото, ще търси най-тежкото наказване: изключване.

Доналд Тръмп е член на SAG-AFTRA от 1991 година Преди да бъде определен за президент на Съединени американски щати, той бе продуцент и водещ на риалити шоуто  " Чиракът “ от 2004 до 2015 година Макар да не е бил професионален артист като предшественика си на президентския пост Роналд Рейгън, Тръмп има епизодични функции (играе себе си) в десетки филми, телевизионни сериали, видеоклипове, реклами и документални филми от 80-те години насам. Зрителите евентуално са го забелязали в " Сам у дома 2 " (откъдето също беше " изключен ", най-малко в Канада), " Зуулендър ", " Знаменитост " на Уди Алън, " Сексът и градът " и др. Носител е на две награди " Златна малинка " за най-лош артист и две номинации за " Еми " за най-хубаво риалити шоу. Има и звезда на Алеята на славата в Холивуд. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР