Президентът Джо Байдън предупреди американците, че възможността Русия да нападне

...
Президентът Джо Байдън предупреди американците, че възможността Русия да нападне
Коментари Харесай

Недоволство от Байдън заради цените на горивата и инфлацията

Президентът Джо Байдън предизвести американците, че опцията Русия да нападне Украйна може да има действителни стопански последствия и в Съединени американски щати и най-много последствия, отнасящи се до цените на горивата.

Неотдавнашното заричане на Байдън, че ще освободи количества горива от държавния запас и цените ще намалеят по този начин и не бе изпълнено.

Според Американската автомобилна асоциация междинната цена на галон бензин сега е $3,51, което е с към един $ повече от преди година и най-високото равнище от близо 8 години (октомври 2014 г.) Само за последния месец цените в  доста щати са се покачили с 25 цента, а анализатори предвиждат,че покачването ще стигне до 50 цента.

И до момента в който Байдън вижда за повишаването на горивата основен провинен Русия,която е вторият по величина производител на нефт в света,проучванията демонстрират, че в Съединени американски щати мнозина упрекват президента си освен за цените на бензина,а и за най-тежката инфлация от близо 40 години, надхвърляща към този момент 7 %.

Няколко сенатори от демократите оферират краткотрайно прекъсване на федералния налог за бензина до края на годината, с цел да задържат цените, само че републиканците нарекоха предлагането „ трик “ и разкритикуваха енергийната политика на администрацията на Байдън.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР