Президентът Джо Байдън покани Доналд Тръмп на годишнина от бунтовете

...
Президентът Джо Байдън покани Доналд Тръмп на годишнина от бунтовете
Коментари Харесай

Байдън кани Тръмп на годишнина от бунтовете пред Капитолия

Президентът Джо Байдън предложения Доналд Тръмп на годишнина от протестите пред Капитолия. Настоящият президент счита, че Тръмп има " особена отговорност " за провокирането на хаоса на 6 януари предходната година, когато последователите на някогашния държавен глава нахлуха в Конгреса, предава БГНЕС.

Решението на Байдън да предложения Тръмп ще означи внезапна ескалация в връзките сред двамата президенти. През първата година от президентството си Байдън предпочиташе най-вече да пренебрегва Тръмп, който към момента отхвърля да признае провалянето си на президентските избори през 2020 година и продължава да популяризира тайни теории измежду милионите си почитатели за това, че е същинският победител.
Тръмп анулира конференцията във връзка годишнината от протеста в Капитолия
Бившият президент Доналд Тръмп анулира плануваната конференция във връзка една година от щурма на Капитолия в Съединени американски щати на 6 януари. В изявл...
Прочети повече
По-рано в сряда шефът на полицията в Капитолия Томас Мангер сподели, че неговите сили няма да бъдат хванати още веднъж неподготвени, както предходната година. „ Уверен съм, че полицията на Капитолия на Съединени американски щати е по-силна, по-добре готова “, сподели Мангър на чуване в Сената, припомняйки обезверената битка сред полицията и протестиращите.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР