Президентът Джо Байдън отправи директно послание до потенциалните мигранти с

...
Президентът Джо Байдън отправи директно послание до потенциалните мигранти с
Коментари Харесай

Джо Байдън попари мигрантите: Не идвайте в САЩ!

Президентът Джо Байдън насочи непосредствено обръщение до евентуалните мигранти с желание да влязат в Съединени американски щати: „ Не идвайте “, заяви „ Ю Ес Ей Тудей “, представена от БГНЕС.

Неговият апел идва, когато администрацията се оправя с прилив на непридружени малолетни на границата сред Съединени американски щати и Мексико и рецензии от страна на републиканците за обстановката.

След като встъпи в служба, Байдън акцентира смисъла на имиграционната промяна, а Камарата има намерение да одобри два законопроекта за имиграцията, които ще основат път към поданството на лица без документи, доведени в Съединени американски щати като деца и служащи в земеделието.

Запитан в изявление за ABC News във вторник какво обръщение ще насочи към хората, които желаят да преминат границата, говорейки се, че са били стимулирани да дойдат поради позицията на Байдън във връзка с имиграцията, Байдън сподели, че „ изпращат назад хора “, които са прекоси границата.

" Мога да кажа напълно ясно, не идвайте..., не напускайте своя град или общественост ", сподели той.

Броят на децата мигранти, опитващи се да влязат в Съединени американски щати, е проблем, защото оборудванията за тяхното настаняване са лимитирани. Към неделя сутринта повече от 4 200 непридружени деца мигранти са държани в пространства за краткосрочно задържане, съгласно CBS News.

Републиканците упрекват отдръпването на Байдън от твърдата имиграционна политика, призната от някогашния президент Доналд Тръмп.

„ Картелите знаят по кое време да експлоатират тази южна граница и го вършат в този момент майсторски “, съобщи представителят Джон Катко, член на комисията по вътрешна сигурност.

Група републикански депутати пътуваха до границата сред Съединени американски щати и Мексико в Тексас в понеделник и дефинираха обстановката като рецесия.

Байдън сподели, че през последните две години също е имало прекосявания на границата и отхвърли концепцията, че мигрантите идват, тъй като имат вяра, че той ще бъде благосклонен към граничните прекосявания.

Той сподели, че мигрантите не би трябвало да се пробват да идват в Съединени американски щати, до момента в който " ние сме в развой на подготовка ".

Байдън съобщи по-рано във вторник, че към този момент няма проекти да посети границата. Прессекретарят на Белия дом Джен Псаки съобщи в понеделник, че администрацията е изправена пред „ огромно предизвикателство “ по границата и употребява „ всяко равнище на федералното държавно управление, с цел да помогне за справяне с това “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР