Президентът да свика КСНС заради ескалацията на протестите. За това

...
Президентът да свика КСНС заради ескалацията на протестите. За това
Коментари Харесай

Мая Манолова иска президентът да свика КСНС


Президентът да свика КСНС поради ескалацията на митингите. За това прикани Мая Манолова в изявление за предаването „ Алтернатива “.

Предстои готовност и ново експлоадиране на гражданския яд. Палатковите лагери ще бъдат възобновени, тъй че Борисов ще изконсумира цялата чаша на националния яд и националното неодобрение, разяснява водачът на гражданската платформа „ Изправи се “. Гневът на жителите е алтернативата и той занапред ще се прояви, счита Манолова.

Призовавам президентът Румен Радев да свика Консултативен съвет по национална сигурност поради политическата рецесия, тъй като митингите няма да спрат и ще ескалират в улични конфликти. Да свика КСНС и за машинното гласоподаване, което е едно от настояванията на митинга, упорства Манолова.

Тя бе безапелационна, че няма да има почтени избори без машинно гласоподаване. За това, по думите й, президентът трябвало да сложи казуса на масата. Защото партиите, които представители в ЦИК саботират машинното гласоподаване, е тезата на някогашният омбудсман.

Тя прикани водачите на партиите, които имат членове в ЦИК – Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ, Валери Симеонов, Веселин Марешки, Христо Иванов неотложно да накарат представителите си в ЦИК да разгласят публичната поръчка за машини за гласоподаване.

Попитана за най-големия й боязън, Манолова отговори, че това е превръщането на идващите парламентарни избори в изборите в София.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР