Президентът Байдън ще произнесе обръщение към нацията от Овалния кабинет

...
Президентът Байдън ще произнесе обръщение към нацията от Овалния кабинет
Коментари Харесай

Байдън ще произнесе обръщение в Овалния кабинет за Израел и Украйна в четвъртък

Президентът Байдън ще произнесе послание към нацията от Овалния кабинет в четвъртък по отношение на неотдавнашните офанзиви на Хамас против Израел и продължаващата война в Украйна, Белият дом сподели.

„ Утре президентът Байдън ще се обърне към нацията, с цел да разиска нашия отговор на терористичните офанзиви на Хамас против Израел и продължаващата брутална война на Русия против Украйна “, сподели в изказване прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер, като добави, че речта ще бъде излъчена от Овалния кабинет в 20 часа. Едноличен търговец.

Г-н Байдън се завръща във Вашингтон след малко пътешестване до Израел в сряда, където се срещна с израелски водачи, с цел да покаже поддръжка за основния съдружник на Съединени американски щати след офанзивите на 7 октомври, които убиха повече от 1400 души. Той също по този начин акцентира нуждата от доставка на филантропична помощ на палестинците в следената от Хамас Газа и сподели по Air Force One, че Египет се е съгласил да разреши на ескорт от камиони с доставки да влезе в блокираната територия.

CBS News заяви във вторник, че президентът възнамерява да изиска от Конгреса спомагателен едногодишен пакет помощ на стойност 100 милиарда $, който ще включва финансиране за Израел, Украйна и индо-тихоокеанските страни, в това число Тайван, както и ограничения за повишение на сигурността по продължение на САЩ-Мексико граница.

не доближи нужните гласове, с цел да хване чукчето на оратора за повторно.

Президентът последно се обърна към нацията от Овалния кабинет през юни, когато приветства приемането на договорка за повишение таванът на дълга.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР