Президенството се занимава с политическо инженерство. От там излезе партия

...
Президенството се занимава с политическо инженерство. От там излезе партия
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Имаме подозрения, че в президенството има корупция, дали сме много сигнали

Президенството се занимава с политическо инженерство. От там излезе партия " Проодължаваме смяната ".

 

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев в предаването „ На фокус “ по Нова тв.

 

Той съобщи, че по време на служебните държавни управления на Румен Радев са уволнени 14 000 държавни чиновници и са сменени с толкоз нови, които би трябвало да поддържат новите партии, генерирани от Президентството.

 

Имаме съмнения, че в президенството има корупция. Дали сме доста сигнали на прокуратурата и ще продължаваме да давааме. Най-скандалната договорка е с " Боташ " - там става въпрос за милиони, акцентира проф. Гечев.

 

„ Понятието „ сглобка ” по никакъв метод не се отнася за опозицията. В България то закупи отрицателен смисъл. Хората не могат да намерят думи, с цел да обяснят по какъв начин тези, които се търкаляха в калта, назоваха се по какъв начин ли не, преминавайки всевъзможни червени граници в този момент са се прегърнали “, сподели още Румен Гечев.

Той посочи, че думата партньорство е по-подходяща за връзките в опозицията, само че то не е непрестанно, защото имат избрани разлики. „ Някои от сътрудниците в другите партии се пробват да излязат напред и да си приписват всичко, което прави опозицията. Няма значение кой ще записва в деловодството настояването до Конституционния съд. Важното е, че трите партии си партнират по основни въпроси ”, сподели Гечев.

По негови думи правосъдната система на горните етажи не действа добре. Той съобщи още, че в Конституционен съд има хора, които нямат нужните професионални качества и не дават отговор на условията.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР