През зимата, с настъпването на студеното време, хората често се

...
През зимата, с настъпването на студеното време, хората често се
Коментари Харесай

Mонтажниците на дограма забравят да ви кажат как ПРАВИЛНО да поддържате прозорците си

През зимата, с настъпването на студеното време, хората постоянно се сблъскват с проблеми като запотени прозорци. Какво може да извършите, с цел да се отървете от конденза по прозорците? По-долу можете да научите по какъв начин да решите този проблем без доста старания.
Ще намерите отговор на въпроса по какъв начин да предотвратите запотяването по прозорците. Правилното измиване ще ви помогне да премахнете нежеланата влага и да придадете чувство за светлина и непорочност в къщата.
Как и с какво да миете прозорците?
Метод първи
Как да премахнете конденза от стъклото, тъй че да не се появява повече? Първо, измийте стъклото със сапунена вода и почистете влагата със специфична четка. Вземете гъба, навлажнете я със алкохол или водка, избършете стъклото с нея. След като алкохолът изсъхне, влагата повече няма да се събира по повърхността на стъклото.
Метод втори
Можете, също по този начин, да измиете прозорците със солен разтвор. За да извършите това, разтворете една супена лъжица сол в 4 литра топла вода. Прецедете водата, с цел да не надраскат стъклото песъчинките сол. Друго преимущество на този способ е че предотвратява замръзването на стъклото.
Метод трети
Преди всичко е належащо прозорците да се мият с топла вода и да се в профил непотребната влага с забрадка от микрофибър. След това пригответе разтвор от глицерин и алкохол. Смесете тези две съставки в съответствие 1:10, надлежно. Натопете кърпата в получената примес и нанесете върху стъклото. По този метод можете да се отървете от заледяването от вътрешната страна.
Метод четвърти
Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да измиете стъклото. След това полирайте със специфична паста. Пригответе я посредством разбъркване на 10 гр. глицерин с 2 гр. боров терпентин.
Метод пети
След измиване полирайте прозорците със сплескан вестник. Така ще отблъснете водата и прозорците няма да се запотяват.
Метод шести
В магазините можете да си купите специфична течност под формата на аерозол. Такива субстанции имат в състава си слаби киселини и дейни субстанции, които имат свойството да отблъскват влагата от стъклената повърхнина. Напръскайте стъклото със спрея, изчакайте, до момента в който продуктът се всмуква и отстранете остатъците със салфетка.
 Две неща, които монтажниците на ПВЦ дограма не помнят да ви кажат Две неща, които монтажниците на ПВЦ дограма не помнят да ви кажат
Спомняте си по какъв начин по-рано, с началото на студения сезон, трябваше да уплътняваме прозорците? За благополучие, тази неприятна задача може да бъд...
За да не се запотяват дървените прозорци, те би трябвало да бъдат авансово уплътнени.
Някои препоръки:
По време на работа предпазвайте ръцете си с ръкавици.
Покрийте повърхността на перваза с фолио или парцали.
Преди да употребявате разнообразни химикали, деликатно прочетете инструкциите.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР