През зимата, когато времето сякаш е спряло и нищо не

...
През зимата, когато времето сякаш е спряло и нищо не
Коментари Харесай

Този цвят на косата ще бъде хит през зимата


През зимата, когато времето като че ли е спряло и нищо не се случва, извънредно ни се желае да създадем нещо освежаващо с косата си. Някак да ѝ вдъхнем живот, а с нея и на самите себе си, спомняйки си за топлите слънчеви лъчи, златистите плажове и уханието на море. Точно такива асоциации подухва новият тренд в боята за коса. Някои звезди очевидно също си мечтаят за същото, тъй като не се тормозят да опитват с косите си и да ги боядисат самоуверено в цвят…. мед.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Nails (@tombachik)

Ако съдим по Ким Кардашиян, Риана и Селена Гомез, това е най-модният цвят сега. Трябва да признаем - доста ни харесва. Докато светлите руси тонове бяха изненадващо известни измежду звезди като Халси, Скарлет Йохансон и Лейди Гага през по-топлите месеци, наклонността при по-ниските температури е към по-тъмен цвят. Точно такава е медената коса. Топлият колорит е комбинация от светлокафяво и златисто русо стоят толкоз стилно и стоплящо в студа.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Тенденционният цвят Honey Hair е елементарен за поддръжка и наподобява доста естествено. Тъмният главен звук придава дълбочина, а добре разположените златни акценти придават на косата обемно лъчение. Боята е идеална за всеки, който има естествено тъмна коса и е изтощен от отнемащото време, скъпо и нездравословно пребоядисване на руса коса. По-тъмният главен цвят на Honey Hair разрешава на корените да порастват незабележимо и доста по-малка част от косата се изрусява, което води до по-малко увреждане.



Цветът е съвършен и за естествено мрачно руса до приблизително кестенява коса. Медената коса може да изисква по-малко поддръжка от ярко русата, само че въпреки всичко се уверете, че постоянно употребявате термозащитен сътрудник, шампоан за отбрана на цвета и овлажняващи артикули.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР