През юли Vivacom отново ще зарадва всички почитатели на тениса

...
През юли Vivacom отново ще зарадва всички почитатели на тениса
Коментари Харесай

Уимбълдън в 4K качество и на живо в EON

През юли Vivacom още веднъж ще зарадва всички фенове на тениса с лъчение в 4К качество на най-престижния тенис шампионат – Уимбълдън.

До 16 юли клиентите на EON LIGHT, FULL и PREMIUM ще могат да проследят всички мачове от конкуренцията и експертните разбори преди и след дуелите посредством специфичния стрийм по Eurosport 4K.

Освен цялостното покритие на Уимбълдън, клиентите на EON ще могат да се възползват и от специфичния състезателен режим на платформата – EON SPORTS MODE, който обезпечава на феновете статистики за дуелите в действително време – асове, двойни неточности, извоювани точки за пробив и доста други. Спортните данни ще дадат опция на най-запалените фенове на шампионата да наблюдават мачовете точка по точка, както и историята на конфликтите сред играчите и общото класиране в конкуренцията.

Уимбълдън е един от четирите шампионата от Големия шлем в тениса и е единственият, който се играе на тревна настилка. Той е най-старата и влиятелна тенис конкуренция в света и се провежда за 136-ти път. Роджър Федерер е рекордьор със своите 8 трофеи. Българските представители в шампионата през тази година са Григор Димитров и Виктория Томова.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР