През юли и август ни се струваше, че има лъч

...
През юли и август ни се струваше, че има лъч
Коментари Харесай

Върнахме се с 30 години назад

" През юли и август ни се струваше, че има лъч светлина в края на тунела. Но по-късно той угасна. По всичко проличава, че възобновяване ще се случи по L-сценария - с внезапен спад и доста муден растеж. Показателите от 2019 година могат да бъдат достигнати най-рано през 2024 година ". Това сподели ръководещият шеф на летище " Мюнхен " Ралф Гафал по време на конференция за положението на гражданската авиация.

През настоящата година баварското летище е възнамерявало да обслужи 50 милиона пасажери, само че най-вероятно няма да бъде достигната даже броя от 12 милиона. Това е равнище от 1992 година " Дефакто се върнахме примерно с към 30 години обратно ", добавя Гафал.

В момента летището разполага с запас за обслужването на 50 милиона пасажери. Големият въпрос е по какъв начин те да бъдат непокътнати по този начин, че да не водят до огромни разноски, само че в това време да бъдат налични при възобновяване на пазара? " За задачата разработихме проект за реактивиране на бизнеса и възобновяване на полетите. той може да бъде прибавен освен на нашето летище, само че и на други ", добавя Гафар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР