През уикенда се наслаждавахме на прекрасно есенно време. Днешният ден

...
През уикенда се наслаждавахме на прекрасно есенно време. Днешният ден
Коментари Харесай

Очаква ни топъл и слънчев уикенд

" През уикенда се наслаждавахме на прелестно есенно време.

Днешният ден започва с гъста мъгла в някои региони, която ще се разсее към средата на деня. Очаква ни слънчево време със относително високи температури през целия ден - до 25-26 градуса в Северозападна и Южна България. Валежи не се чакат ", каза синоптик на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова в студиото на " България заран ".

Утре може да чакаме леко намаляване на температурите с 2-3 градуса - оптималните ще бъдат 15-17 градуса. Ще има и превалявания с временен темперамент. Силен вятър няма да има, той ще бъде сдържан. 

" Хубавото време ще се редува с преваляванията. В сряда и четвъртък още веднъж ще има превалявания в Западна и Централна България. В източните региони може да има къси превалявания. В петък чакаме покачване на температурите и доста слънчеви часове. Ще се радваме на прелестен уикенд, който се обрисува да бъде доста безоблачен и доста топъл. Времето ще бъде прелестно за разходка в планината ", сподели още Янкова.

Синоптикът уточни, че интензивни превалявания е допустимо да има в идващите дни в обособени региони от планините и в крайните западни региони.

С 2-3 градуса в някои региони температурите са по-високи от общоприетите за сезона. Иначе, температурите са естествени за това време на годината, стана ясно още от думите на Янкова.

За благополучие, вчерашното земетресение в Гърция от 5,1 по Рихтер не нанесе съществени вреди. Формира се обаче нов вихър - Джулия, който заплашва Централна Америка. Очаква се той да нанесе съществени вреди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР