През цялото време Продължаваме промяната и Демократична България време планират

...
През цялото време Продължаваме промяната и Демократична България време планират
Коментари Харесай

Делян Добрев: Целта на ПП и ДБ е да спечелят София и са готови да жертват държавата за това

През цялото време " Продължаваме промяната " и " Демократична България " време възнамеряват ходовете и политиката си си по отношение на локалните избори. Тяхната първа цел е да завоюват София и са подготвени да жертват страната за това. Това сподели в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Делян Добрев от ГЕРБ. Заради финансовата политиката на " Промяната " България има двойно по висока инфлация от страните в Европа.

" Ще видите отвращение от страна Политическа партия и Демократична България да вземат участие в каквито и да е държавно управление, а те съгласно социолозите ще бъдат задоволително огромна група в Народното събрание, с цел да го провалят ", сподели още той. И добави, че биха водили доброжелателни договаряния с " Демократична България " в 49-ото Народно събрание, с цел да има държавно управление. 

Според него доста по-важно е развиването на цялата страна, а освен на един или два града.

" Държавата по времето на ГЕРБ се движеше по верния път, а в този момент слязохме от автомагистралата и потънахме в калта ", сподели още той.

Според Делян Добрев половината инфлация у нас е вносна, а другата половина си е чисто българска и се дължи на метода, по който се управлявали обществените финанси.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР