През целия ден от 05:53ч до 22:52ч Луната ще се

...
През целия ден от 05:53ч до 22:52ч Луната ще се
Коментари Харесай

Откажете се от всякакви важни действия

През целия ден от 05:53ч до 22:52ч Луната ще се движи на луфт. Освен, че е Луната е неефективна, етапа е намаляваща, а и Меркурий и Марс са към момента ретроградни, по тази причина се откажете от всевъзможни значими дейности, от започване на нови планове, бизнес, сключване на контракти, подписване на брак, пренасяне на ново работно място, огромни покупки като техника, автомобил, неподвижен парцел. Може да се върнете към остарели и изоставени планове и още веднъж да ги възродите, да се занимавате с нормалните неща, рутинна работа или почивайте, в случай че можете.

Луната е в символ Овен, където ще остане до 22:52ч на 3 август.

Засилено прочувственото напрежение, импулсивност, конфликтност са присъщи за това време. Контролирайте страстите и не изяснявайте връзките. Компромиси мъчно се реализират в този момент.

По време на прекосяването на Луната през знак Овен, главата става уязвима. Може да се появят мигрени, нараснало вътрешно-черепно и очно налягане. Луната в Овен не е удобна за провеждането на хирургически интервенции на мозъка, като цяло на главата и лицето. Всяка хирургическа интервенция през този интервал може да докара до затруднения под формата на кървене, повишение на температурата, нараства вероятността за медицински неточности. Периодът е най-подходящ за дейна отмора. Умерените физически действия са доста потребни, само че някои спортове, като да вземем за пример повдигане на тежести, могат да имат негативно влияние върху здравето. През този интервал би трябвало да спрете или намалите използването на алкохол, кафе, мощен чай, пушене. Да не се вадят зъби.

В 22:52ч Луната минава в земния знак Телец, където ще остане до 04:33ч на 6 август.

22 лунен ден продължава от предния ден до 23:46ч. на 2 август, 3 август, до 00:14 на 4 август.

Ден на висшата небесна мъдрост. Негов знак е слонът Ганеша. Добър ден освен за приемане на познания, само че и за предаването им, както и скъпия опит. Пред човек се откриват нови благоприятни условия, по тази причина би трябвало да бъдете отворени и възприемащи. Някои езотерици съпоставят този лунен ден като „ златният ключ”. Полезна информация може да пристигна отвред – в рейса, от радио и телевизия, инцидентно дочут диалог и така нататък
Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл.
Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого. Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата. Пазете си нервите и здравето. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и се приветства. Употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови.

Може да се подстригвате, само че да не е доста късо. Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин да покачите тежестта.
Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – Символите в съня ви ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада, къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата постоянно се сбъдват, само че единствено тези призори имат значение. Добър знак е, в случай че сънувате книга или ключ, демонстрира, че предстоят огромни промени към по-добро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР