През топлите месеци някак по-лесно се престрашаваме да правим експерименти

...
През топлите месеци някак по-лесно се престрашаваме да правим експерименти
Коментари Харесай

Деним и неон – новата ни любима комбинация!

През топлите месеци някак по-лесно се престрашаваме да вършим опити в стила си, все пак ни се желае да се движим някъде по ръба на новото и модерното и това, което добре познаваме. Да намерим вярната формула за себе си ни помогнаха няколко страхотни находки от пролетно-лятната сбирка на Calvin Klein Jeans .

Не знаем какъв брой постоянно намирате съвършените дънки, само че ние сигурно ги открихме – прави, с висока талия и в това класическо синьо, което знаем, че можем да носим с всичко към този момент налично в дрешника си. За да прибавим повече прохлада в стайлинга, взехме решение вместо бял топ или тишърт да сложим модел в неоново жълто, леко изрязан в раменете. Семпло, само че в това време незабавно прави тоалета по-отличителен.
 Сезон, отвори се! 26 май 2022 | Летният туристически сезон ще бъде публично открит на 11 юни в курортен комплекс „ Златни пясъци “. Министърът...


За да подсилим тази композиция обаче, избрахме чантата и обувките да бъдат в сребристи отражения. По този метод незабавно получаваме тоалет, който можем да носим и денем, и вечер, в случай че сме възнамерявали да пием коктейли с обичаните девойки.



И защото времето към момента е непредвидимо, е добре да имаме лека връхна дреха и какво по-подходящо от късо яке от деним, което е в звук с дънките. Едно обичано комбиниране за пролетните дни, а неотдавна ви показахме и какъв брой стилно дънково яке се завърна измежду трендовете. Яке, което ще ни топли и в хладните летни дни или вечери.



Новата сбирка на Calvin Klein Jeans можете да откриете в магазините на Calvin Klein в София в Paradise Center и Serdika Center.

С поддръжката на Calvin Klein

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР