През тази седмица станахме свидетели на един от най-изненадващите трансфери

...
През тази седмица станахме свидетели на един от най-изненадващите трансфери
Коментари Харесай

Сагата Тодор Неделев в Лудогорец

През тази седмица станахме очевидци на един от най-изненадващите прехвърляния в българския футбол, като Тодор Неделев мина от Ботев Пловдив в Лудогорец.

Напускането на " жълто-черната " легенда беше сериозен удар и за последователите на " канарчетата ", които даже се събраха във вторник вечер на митинг пред базата в Коматево, с цел да изразят несъгласието си с дейностите на управлението на клуба.

В същото време сагата с идването на Тодор Неделев в Разград стана причина за прехвърчане на искри сред футболиста и притежателя на Ботев Пд Антон Зингаревич, като съветският предприемач съобщи, че българският национал самичък е избрал да облече екипа на Лудогорец.

Позицията на Неделев по проблема обаче беше радикално друга, като самият той показа, че " жълто-черните " не са посочили задоволително да го задържат в клуба.

" Имаше два клуба – единият ми сподели, че няма потребност от мен, а другият ми сподели, че ме желае в редиците си. Всеки футболист, който не е мечтан в един тим, ще отиде в тим, където е мечтан и почитан. В персонален проект поисквам здраве на всички, поисквам си да имам огромни триумфи с Лудогорец. Всички знаят какво умея и ще се постарая да го демонстрирам във всеки мач. Аз просто вътрешно почувствах, че бях нежелателен. При оставащ контракт от 3 месеца, не може никой от клуба да не ме потърси и да чакат в последния миг да се съглася на нов контракт. Аз излязох с гордо вдигната глава и им споделих каква е обстановката, като се надявам те да ми повярват, тъй като аз в никакъв случай не бих ги излъгал ", показа Тодор Неделев при представянето си.

Повече към сагата с прекосяването на Тодор Неделев от Ботев Пд в Лудогорец гледайте във видеото.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР