През тази година Етериум (ETH) отбеляза забележителен ръст в дела

...
През тази година Етериум (ETH) отбеляза забележителен ръст в дела
Коментари Харесай

Дългосрочните притежатели на Етериум надминаха тези на Биткойн

През тази година Етериум (ETH) означи незабравим растеж в каузи на дълготрайните притежатели, като за повторно в историята си надмина Биткойн в този аспект.

Въз основа на данните, събрани от IntoTheBlock, Етериум отбелязва доста нарастване на % на вложителите, които държат активите си повече от година. Понастоящем повече от 70% от вложителите в ETH са ангажирани в дълготраен проект, което е забележителен стадий за мрежата.

Въпреки относително слабото показване на цената на Етериум спрямо Биткойн през тази година, нарастването на броя на дълготрайно държащите вложители отразява мощната им религия в капацитета му за доста бъдещо повишение на цената.

Въпреки че Биткойн господства във връзка с бичите индикатори и доверието на вложителите през тази година, възходящата база от дълготрайни притежатели на Етериум демонстрира позитивни настройки във връзка с бъдещите му вероятности.

Дългосрочните притежатели играят решаваща роля за стабилизирането на блокчейн мрежите, като задържат своите криптовалутни активи даже по време на пазарна неустойчивост и ценови съмнения. Тяхното наличие способства за цялостното положение на блокчейн екосистемата, като понижава ценовите съмнения.

Исторически видяно, Етериум преди е надминавал Биткойн по този индикатор, което подсказва за евентуални трендове на пазара. Въпреки това, друга метрика от IntoTheBlock, метриката In/Out of the Money, демонстрира, че понастоящем Биткойн води Етериум във връзка с рентабилността, защото по-голям % от адресите на Биткойн, към 82%, са печеливши спрямо към 76% от адресите на Етериум.

Това противоречие в рентабилността може да се дължи на забележителния брой ранни Биткойн токени, за които се допуска, че са трайно изгубени. Следователно Етериум изпреварва Биткойн във връзка с % на притежателите, които са купили на настоящата цена и остават печеливши.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР