През следващите три години Ford Motor планира да пусне в

...
През следващите три години Ford Motor планира да пусне в
Коментари Харесай

Ford внедрява 30 нови модела в Китай през следващите 3 години

През идващите три години Ford Motor възнамерява да пусне в продажба повече от 30 нови модела в Китай, от които над една трета ще бъдат електрически транспортни средства. Американският авто производител съобщи, че се стреми да обърне спада в продажбите на най-големия авто пазар в света.

Ford Motor се ангажира да усъвършенства връзките си с китайските сътрудници в взаимното начинание и да локализира своите управнически екипи, наемайки и популяризирайки повече китайски жители и международни гении с китайски опит измежду самодейностите си, означи Ройтерс.

Компанията се пробва да съживи продажбите си в Китай, втория по величина пазар в света за автомобилния производител, откакто бизнесът му стартира да спада в края на 2017 година Продажбите понижиха с 37% през 2018 година, до момента в който през 2017 година спадът беше 6%.

Ford разгласи, че рецесията в продажбите на компанията се дължи основно на неналичието на нови артикули. Експерти от промишлеността изясняват спада също и с проблематичната китайско-американска комерсиална война и проблематичната връзка с локалните сътрудници Changan Automobile Group и Jiangling Motors Group.

Стратегията „ Ford China 2.0 “ подчертава над проектите на автомобилния производител да наеме повече гении на високо равнище за управителния екип на Ford, да работи интензивно върху развиването на локални чиновници, също и върху бързото адаптиране на тактики, учредени на пазарните трендове в действително време и ускорение на вземането на решения.

Ford Motor е американска мултинационална корпорация. Компанията създава известните марки на Ford – Линкълн и Мъркюри и има дребен дял в японската Мазда.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР