През следващите дни предстои затоплянеМинималните температури ще бъдат в широки

...
През следващите дни предстои затоплянеМинималните температури ще бъдат в широки
Коментари Харесай

Вятърът затихва в сряда

През идващите дни следва стопляне

Минималните температури ще бъдат в необятни граници, от минус 2° на обособени места в Югозападна България до 10°-11° в североизточните региони от страната, оптималните температури в множеството региони ще бъдат сред 16° и 21°, в София - към 16°, предава

В неделя ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан, в Дунавската низина - краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад.

Вечерта облачността от север ще стартира да се усилва и през нощта на обособени места ще превали слаб дъжд.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Вечерта над северното крайбрежие ще има по-значителна облачност. Ще духа слаб до сдържан запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са 14-18°, температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър, който денем малко ще отслабне и ще се ориентира от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 4°.

В понеделник вятърът от запад-северозапад ще се усили. Облачността ще е най-вече забележителна и на обособени места, основно в Източна България, ще превали слаб дъжд, в планините над 1500 м - слаб сняг. Дневните температури ще се намалят с 6-7 градуса.

През идващите дни облачността бързо ще намалее до най-вече слънчево и още веднъж ще се затопли. Във вторник вятърът ще отслабне до сдържан, а в сряда и краткотрайно ще стихне. В четвъртък ще се задържи топло за втората половина от февруари. Ще духа слаб североизточен вятър. Облачността ще е най-вече забележителна. Не са изключени изолирани слаби превалявания от дъжд.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР