През септември около една четвърт от активното население на България

...
През септември около една четвърт от активното население на България
Коментари Харесай

В първия месец на новия сезон NOVA запазва лидерството си

През септември към една четвърт от дейното население на България (18-49 г.) избира наличието на NOVA в праймтайм пред предаванията на втората по гледаемост телевизия bTV, която e с 15% по-малък дял. NOVA продължава да е желаната от младите и съвременни хора телевизия, като разликата измежду аудиторната група 18-34 година по отношение на bTV е най-голяма – 43%.

В класацията на петте най-гледани излъчвания от дейното население в България през месеца NOVA заема първите три позиции. Със напълно дребна разлика на първо и второ място са два от най-успешните формати на медията - VIP Brother със своя единадесети любовен сезон и петото издание на шоуто, което основава музикални звезди - X Factor. Почетното трето място е за най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот: Чуждо тяло “, който печели от ден на ден почитатели.

Единственият праймтайм български сериал в телевизионния ефир сега е освен една от най-гледаните от дейните фенове (18-49 г.) продукции през септември, само че тази есен е и с най-голям резултат по отношение на предходните си сезони, като отражение и на напъните на NOVA да поддържа българските филми на всички платформи.

Нова Броудкастинг Груп дава опция на феновете да доближат до телевизионно наличие и посредством онлайн платформите си, където най-ключовите планове на малкия екран също бележат сериозен триумф. Над 1,14 милионa видео гледания са регистрирани в специфичния канал в NOVA PLAY и по време на лайфстрийма на „ Откраднат живот “ от старта на продукцията, като множеството от тях са на сегашния четвърти сезон – малко над 1 милион. Останалите над 120 000 видео гледания в канала на сериала са на епизодите от предходните 3 сезона, което подсказва, че ползата на аудиторията към предисторията на към този момент известните лекарски ориси също пораства.

Над 650 000 са видео гледанията на петия сезон на музикално шоу №1 X Factor, а любовното издание на VIP Brother е осъществило съвсем 3,4 милиона гледания от старта си през септември, осъществени в канала на шоуто в NOVA PLAY, Vbox7.com и лайфстрийма в Nova.bg. Над 2,1 милиона са показали интерес и към оповестените вести за звездната къща в Nova.bg, Vesti.bg и Dariknews.bg.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР