През септември 2019 г. по-малкият брат на Кейт Мидълтън, Джеймс,

...
През септември 2019 г. по-малкият брат на Кейт Мидълтън, Джеймс,
Коментари Харесай

Братът на Кейт отлага сватбата за втори път - slava.bg

През септември 2019 година по-малкият брат на Кейт Мидълтън, Джеймс, предложи брак на обичаната си французойка Ализе Тевене. Двойката трябваше да се ожени това лято, само че тържеството беше отсрочено заради коронавирусната пандемия.

Сега обаче Джеймс трябваше да преразгледа проектите си и да разсрочи сватбата за повторно, защото всеобщото събиране на хора към момента не е безвредно. Той разгласява пост на страницата си в Instagram, в който признава, че двамата с Ализе чакат с неспокойствие тържеството и ще го проведат, когато е допустимо.

„ Измина година, откогато предложих на Ализе... Каква година беше: две къщи, самоизолация, два опита за подписване на брак, кученца, разкриване на нова компания, бръснене на брадата и доста други, само че най-хубавото е, че мога да споделя всичко това с Ализе. Очаквам да поема всичко, което ни следва в бъдеще “, сподели братът на Кейт.

Сега той почива с избраницата си в Италия. „ Плуваме в морето, ядем доста тестени произведения и пием доста вино “, заключи Джеймс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР