През последното денонощие руските въоръжени сили са ударили командни и

...
През последното денонощие руските въоръжени сили са ударили командни и
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за разгром на командно-наблюдателните пунктове на две украински бригади в ДНР

През последното денонощие съветските въоръжени сили са блъснали командни и наблюдателни пунктове на две украински бригади в ДНР. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

„ В региона на село Серебрянка, Донецка национална република, бяха изумени два командно-наблюдателни пункта на подразделения от 67-а механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна и 100-а бригада за териториална защита “, се споделя в известието.

„ В запорожското направление подразделенията на съветската формация войски с въздушни удари и артилерийски огън отразиха две офанзиви на щурмови групи от 117-та механизирана бригада на украинските въоръжени сили северно от село Новопрокоповка, Запорожка област, и разгромиха жива мощ и техника на 33-та и 65-та механизирани бригади на Въоръжените сили на Украйна в региона на село Работино, Запорожка област “, ​​се споделя още в известието.

От Министерството на защитата оповестиха още, че общите загуби на съперника са над 40 военнослужещи, 2 танка, 2 бойни бронирани машини, 3 автомобила и 1 оръдие М-46.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР