През последния уикенд на месец септември се състоя седмото издание

...
През последния уикенд на месец септември се състоя седмото издание
Коментари Харесай

„Мисия здраве“ 2019 – една успешна мисия в центъра на София

През последния уикенд на месец септември се състоя седмото издание на ревю „ Мисия здраве “. И тази година събитието се организира в Княжеската градина и имаше огромен брой гости. Над 14‘000 души през трите дни се забавляваха с развлекателната стратегия на ревюто, спортуваха интензивно и се срещнаха с над 50 производители на здравословни артикули и услуги, био храни и добавки, натурална козметика и други

Традиционно на събитието участваха огромни компании като Куайсер Фарма, Розаимпекс Dr. Biomaster, Tupperware и други, а за първи път измежду по-големите изложители бяха Liv Hospital, Здравница, Laboratorios Babe, Comac Medical и други От петък до неделя се организираха разнообразни безвъзмездни прегледи и съвещания с одобрени експерти в 6 области на медицината, а в съботния ден имаше и кръводарителска акция.

В съпътстващата театрална стратегия на ревюто с водещ Ники Кънчев участваха детска вокална група „ Сладки пуканки “, танцово учебно заведение за деца и младежи „ Diva Zone”, клуб по спортни танци „ Средец “, Gala Sport, отбор „ Пумпал “ и йога клуб „ Скорпион “. Също на сцената бяха извоювани десетки награди, предоставени от изложителите, от тридневната лотария на ревюто, както и от просветителната викторина с въпроси и отговори.

Спортната стратегия се отличаваше с волейболния шампионат за деца, младежи и техните фамилии, като участваха както експерти от спортните клубове в града, по този начин и фенове на спорта. В съботния ден се организира и workshop под надпис „ Да караме ролери и ролкови кънки дружно “ с инструктори от „ Extreme Sport”, а от самото начало имаше открити уроци по танци от Diva Zone, спортни занимания по денс аеробика, йога, кубински танци за двойки и още доста занимателни и спортни игри.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР