През последния месец чуваме доста за OnlyFans покрай решението на

...
През последния месец чуваме доста за OnlyFans покрай решението на
Коментари Харесай

Волейболистката, която печели повече от OnlyFans, отколкото от спорт

През последния месец чуваме много за OnlyFans около решението на Сами Шийн, 18-годишната щерка на Чарли Шийн, да се причисли към платформата, в която се споделя най-вече наличие за възрастни.
 Денис Ричардс, OnlyFans и присъединятането ѝ към уеб страницата
И някогашната жена на Чарли Шийн е в OnlyFans

Денис Ричардс е широкоскроена майка

Малко по-късно и нейната майка - Денис Ричардс, се почувства окрилена от щерка си и също реши да си направи профил в OnlyFans. Разбира се, преди тях двете сме обръщали внимание на една и две истории на дами, които настояват, че по този метод изкарват доста повече пари.

Което има и своите критици, и своите бранители. Поредната, която застава сред двата лагера, е Кей Алвес . Бразилската волейболистка не крие, че има профил в OnlyFans. Какво качва в него знаят единствено хората, които са си платили, с цел да виждат наличието на профила ѝ.

Алвес твърди, че изкарва доста повече пари от OnlyFans, в сравнение с от професионалната си волейболна кариера. За момента, несъмнено, не мисли да стопира със спорта, тъй като той е нейната пристрастеност, само че няма желание да изостави и платформата.

Пред Sportcast волейболистката споделя, че може и да се коства необикновено за някои хора, само че точно OnlyFans идват по-голяма част от приходите ѝ. Дори е по-конкретна, казвайки, че от платформата за възрастни изкарва към 50 пъти повече, в сравнение с от волейбола.
 Маделин Райт, OnlyFans и присъединението на футболистката към уеб страницата
От футбола към порното

Поредната спортистка в OnlyFans

Кей Алвес твърди, че в профила ѝ няма да намерим голи фотоси, а единствено секси такива. Според Marca, месечен абонамент за профила на Алвес коства 16 евро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР