През последните няколко години свикнахме да чуваме как големите автомобилни

...
През последните няколко години свикнахме да чуваме как големите автомобилни
Коментари Харесай

С новото си лого Citroën гледа към бъдещето

През последните няколко години свикнахме да чуваме по какъв начин огромните автомобилни производители ориентират производството си към електрическите автомобили.
 Тест драйв, Citroen C3 Aircross и по какъв начин френският изискан в никакъв случай не омръзва
Citroen C3 Aircross - френски изискан, който в никакъв случай не омръзва

Защото не ни трябват доста коне, с цел да се забавляваме

И на този декор идва една лека, само че значима смяна, която Citroën са решили да създадат. Френският производител на коли ще се завърне до някаква степен към корените си с ново лого.

В публично известие от Citroën споделят, че новото им лого интерпретира това на компанията за металообработка, произвеждаща зъбни колела, основана от Андре Ситроен. 
 Снимка 589864

Новата емблема би трябвало да отрази преходът и еволюцията, които компанията е минала през всички тези години. На колите на Citroën тя ще бъде поставяна от средата на 2023 година Разликата с истинското лого е, че отличителните обърнати V-та са удебелени, с цел да изпъкват повече, до момента в който овалът е облекчен и леко раздължен.
 Снимка 589865

Няма да се постанова да чакаме чак доникъде на 2023 година, с цел да забележим новото лого, сложено на колите на френския производител, тъй като то ще е на концептуалния фамилен автомобил, показан в края на предишния месец.

Макар да е с взор обратно в предишното, новата емблема в действителност има за цел да отрази вижданията на компанията за бъдещето, където електрическите коли ще бъдат от ден на ден. През последните няколко години General Motors, Volkswagen, Volvo и Aston Martin също трансформираха логата си, с цел да покажат на потребителите, че са ориентирани към бъдещето, пише Dezeen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР