През последните няколко дни в Дубай се провежда демонстративната отборна

...
През последните няколко дни в Дубай се провежда демонстративната отборна
Коментари Харесай

Програма за петък: Григор и Джокович отново на корта в опит да класират отбора си на финал

През последните няколко дни в Дубай се организира демонстративната отборна конкуренция World Tennis League, която събира на едно място немалка част от топ тенисистите в света както при мъжете, по този начин и при дамите. Сред тях е и най-хубавият ни играч Григор Димитров, който попадна в един тим дружно с Новак Джокович, Арина Сабаленка и Паула Бадоса. Към сегашния миг техният отбор, носещ името The Falcons ( " Соколите " ), е финален в общото класиране с 58 точки, изоставайки с 8 точки от второто място, даващо право на класиране за финалния конфликт.

За да съумеят да си завоюват квота за мача за купата, " соколите " ще би трябвало да реализират безапелационни победи над представителите на тима лидер във краткотрайната ранглиста, а точно The Kites ( " Хвърчилата " ), в чийто състав влизат Феликс Оже-Алиасим, Холгер Руне, Ига Швьонтек и Южени Бушар. 

Днешната стратегия в Дубай ще стартира в 12:30 със срещата сред " орлите " и " ястребите ", след което не преди 16:00 часа ще започват дуелите с присъединяване на първата ни ракета и неговите съотборници. В първия мач на корта ще излязат Григор Димитров и Паула Бадоса, които към този момент записаха обща победа във вторник, а през днешния ден ще се изправят против Холгер Руне и Южени Бушар. След тях една против друга ще забележим Арина Сабаленка и Ига Швьонтек, а програмата ще бъде закрита от дуела сред Новак Джокович и Феликс Оже-Алиасим.

Пълната стратегия за петък:

The Eagles - The Hawks:

1. Рохан Бопана/Бианка Андрееску - Доминик Тийм/Анастасия Павлюченкова (начало 12:00 часа)

2. Каролин Гарсия - Елена Рибакина (не преди 13:30 часа)

3. Ник Кирьос - Александър Зверев (не преди 15:00 часа)

The Falcons - The Kites:

1. Григор Димитров/Паула Бадоса - Холгер Руне/Южени Бушар (не преди 16:00 часа)

2. Арина Сабаленка - Ига Швьонтек (не преди 17:30 часа)

3. Новак Джокович - Феликс Оже-Алиасим

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР