През последните години, времето на бързоразвиващите се технологии, телевизорите се

...
През последните години, времето на бързоразвиващите се технологии, телевизорите се
Коментари Харесай

Samsung Neo QLED – за да имате чувство, че сте на стадиона

През последните години, времето на бързоразвиващите се технологии, тв приемниците се трансфораха в същински центрове за забавление. Те ни придвижват в ново измерение на образно наслаждение. При новите модели на Samsung, без значение дали работят в 4K и 8K, нещата доближават нов връх. А големите екрани занапред стартират да разкриват своя капацитет. Те придвижват гледането на наличие на напълно ново равнище. А това е още по-важно, когато става въпрос за спорт. Особено в година, в която ни следва освен Европейско състезание по футбол, само че и Олимпиада.

С кристална картина и трогателен тон, модели като QN900C, QN800C, QN700C и QN95C не просто оферират опция да гледате обичания ви спорт – те ви транспортират в самия център на действието, като основават невероятни чувства. В този подтекст, размерът на телевизионния екран е основен за пълноценното наслаждение от спортните преживявания. В идващите редове ще разгледаме по какъв начин моделите тв приемници на Samsung, снабдени с технологии в резолюция 4K и 8K, дават неповторимо наслаждение и реалистичност.

2023 Neo QLED тв приемниците от Samsung се отличават с новаторски дизайнерски детайли, които освен резервират емблематичния Infinity One Design с тъничък профил и Ultra Slim Frame рамка, само че и го допълват със актуален и настоящ жанр. Този съвременен дизайн освен акцентира изключителната визия на устройствата, само че и ги прави съвършено вписващи се във всеки интериор. Независимо дали сте обожател на минималистичния жанр, елегантния модернизъм или уютната класика, тв приемниците Neo QLED дават стилове и варианти за персонализация, които ще създадат вашия дом по-модерен и комфортен. Съчетавайки технология и хармония, тези тв приемници са освен аудио-визуални устройства, само че и съвременни акценти, които способстват за актуалния интериор.

Какво да изберем – 4 или 8К?

С повишаването на известността на 8K наличието, притежателите на 8K тв приемници, изключително тези от линиите на Samsung, извличат обилни изгоди от тази технология. Samsung, водещ производител в региона, внедри 8K технологията в своята екосистема още през 2018 година Този прогрес освен че трансформира 8K в стандарт при създаването на игри и образно наличие, само че и основава благоприятни условия за снимане и стриймване на 8K наличие от мобилни устройства към тв приемниците. Заедно с повишаването на размера на 8K наличие в платформи като YouTube, 8K тв приемниците на Samsung впечатляват с мощния си 8K процесор и функционалността AI Upscaling.

Тази технология понижава шума пиксел по пиксел, основава безупречни текстури и реалистични контури, гарантирайки високо качество на изображението, без значение от източника. Важно е също, че спортните прояви се оферират в 8K резолюция, което в допълнение ускорява привлекателността на 8K тв приемниците. Разбира се, в случай че се спрете на модели като QN95C, макар че ще гледате наличие в 4К, още веднъж ще се наслаждавате на оптимално ясна и хубава картна, а тя си остава едно от най-важните неща.

Картината

Със завладяващата композиция от висококачествена картина и мощен тон, 8K тв приемниците, изключително тези от серията Neo QLED 2023, идват с -впечатляващо аудиовизуално качество. Снабден с новаторския Neural Quantum Processor, обогатен с изкуствен интелект, тези тв приемници доставят извънредно детайлни изображения, без значение от качеството на наличието. Процесорът употребява 64 невронни мрежи за рационализиране на образните елементи, а резултатът е нарастване на равнището на бляскавост от 12 на 14-битова последователност, реализирана посредством Quantum Mini LED детайли. Тази технология разрешава надзор на осветеността в 16,384 степени, четири пъти повече спрямо предходните 4,096 степени.

Технологията Quantum Dot, употребена в Samsung Neo QLED тв приемниците, е същинска гражданска война в региона на екраните. Quantum Dot включва квантови точки с наноразмер за богати и наситени цветове, предоставяйки цялостен размер и изясненост. Това е основно при спортните излъчвания, защото феновете могат да се насладят на извънредно ярки и реалистични цветове и по-живи и динамични придвижвания на спортистите.

От друга страна, Quantum HDR усъвършенства образното преживяване. Тази технология освен обезпечава извънредно предаване на черни и светли цветове, само че и подсигурява, че всеки цветови подробност се възпроизвежда с висока дълбочина. Така, да вземем за пример, при гледане на футболен мач или олимпийски връх, Quantum HDR разрешава на феновете да виждат и най-фините нюанси на тревата или вдетайлите в облеклата на спортистите. Комбинацията от Quantum Dot и Quantum HDR трансформира метода, по който спортът се предава и претърпява.,

Флагманският 8K модел, QN900C, е още по-впечатляващ. Той е с технологията Quantum Matrix Pro, която включва 1,5 пъти повече зони на осветяване от общоприетата технология Quantum Matrix. Това обновено ръководство на светлината обезпечава върхов контрастност и изразителност на изображението.

Иновации

Към възхитителните картина и тон, софтуерните нововъведения в гамата от 2023 Neo QLED тв приемници дават обещание съвършено преживяване при гледане на спортни събития. Shape Adaptive Light е оригиналност, която разрешава на Neo Quantum  процесора да проучва очертания, форми и повърхности. Форматът на светлината се управлява от Quantum Mini LED диодите. Този развой усъвършенства яркостта и визуализацията на всички обекти на екрана. За необикновено качество на картината и пълноценно HDR наличие. Real Depth Enhancer Pro прибавя образован логаритъм за качество на картината, което прави изображенията реалистични. Технологията EyeComfort автоматизирано контролира яркостта на екрана и тоновете за удобно образно преживяване, изключително при дълготрайно гледане на телевизия. Тези нововъведения, съчетани с върховите характерности на 8K тв приемниците от серията Neo QLED на Samsung, ги вършат най-хубавия избор за почитателите на спорта и ценителите на високото качество на картината.

Цветове

Моделите от гамата  Neo QLED 2023 получиха първия в света документ за екран „ Pantone Validated “ от Pantone. Компания, която е водещ престиж в региона на узаконяването на цветовете. Това самопризнание подсигурява възпроизвеждането на достоверни над 2000 цвята. Включително и 110 новодобавени нюанса на тона на кожата, в сходство с насоките на Pantone. Така, гледането на спорт с тв приемниците на Samsung е същинско цветово наслаждение. Зеленият терен като че ли е тъкмо пред вас и вие сте на стадиона.

Звук

С новите технологии в аудио параметрите, 2023 Neo QLED тв приемниците на Samsung трансформират гледането на спорт в неповторимо и вълнуващо преживяване вкъщи. Оптимизирани с Object Tracking Sound (OTS) и OTS Pro технологията, тези тв приемници ви придвижват непосредствено в атмосферата на олимпийския стадион. С помощта на мощни високоговорители, които усилват звука по отношение на сцената и действието, вие не просто гледате, само че и чувате виковете на треньорите, усещате насладата на спортистите и пулсиращата сила на публиката. С преживяването Dolby Atmos моделите 2023 Neo QLED проучват пространственото разположение на обектите на екрана. Те основават дълбочина в аудио усещането. Така гледането на спорт се трансформира в същинско наслаждение.

Накрая

В умозаключение, Neo QLED тв приемниците на Samsung съчетават в себе си новаторски технологии и първокачествен дизайн. Те преобразяват метода, по който се любуваме на спорта вкъщи. С технологии като Quantum Dot и Quantum HDR, цветовете на тези тв приемници са необикновено ярки и наситени.

Но Neo QLED тв приемниците не са предопределени единствено за спорт. Качеството на картината е съвършено и когато гледаме филми, излъчвания, когато слушаме музика или играем игри. В последна сметка, Samsung Neo QLED тв приемниците обогатяват нашия дом и ни потапят в напълно ново телевизионно измерение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР