През последните години се наблюдава раздвижване в модната индустрия –

...
През последните години се наблюдава раздвижване в модната индустрия –
Коментари Харесай

Моделите, които не се срамуват от тялото си

През последните години се следи оживление в стилната промишленост – като че ли светът започна да приема концепцията, че дамите трябва да се усещат добре в телата си и да не робуват на стандартите за хубост, наложени от обществото. Точно за това се борят и девойките, с които ще ви срещнем през днешния ден. Килограмите им несъмнено излизат от стандартите на висшата мода, само че това въобще не значи, че те не са красиви. 

Хънтър Макгрейди

Тя споделя, че хората, които подлагат на критика тялото и кариерата й, просто я подтикват към нови подвизи и я карат да бъде по-силна. Хънтър е plus-size модел, който се храни здравословно и спортува всеки ден. Казва, че е чувала неведнъж, че в случай че в действителност тренира и се храни вярно, няма по какъв начин да има толкоз обилни форми, само че тя е на тъкмо противоположното мнение. Споделя, че се усеща по-уверена, когато театралничи по бански или гола, в сравнение с с облекла. Според нея към момента има хора, които отхвърлят да я одобряват като модел, тъй като е отвън всевъзможни стандарти, и не желаят да осъзнаят, че стилната промишленост се развива и става все по-толерантна.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hunter McGrady (@huntermcgrady) на Юли 27, 2019 в 8:03 PDT

Тес Холидей

Тес е един от най-известните plus-size модели, която също се противопоставя на класическите стандарти за хубост. В обществените мрежи  разгласява постоянно статуси и фотоси, съпроводени с апел към хората да обичат тялото си такова, каквото е. Големият пробив в кариерата й идва, когато подписва първия си договор с американската организация MiLK . Тя е първият в света plus-size модел с толкоз огромен контракт.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от T E S S HL L I D A Y (@tessholliday) на Сеп 8, 2019 в 8:31 PDT

Бри Киш

Тя е известна в обществените мрежи с огненочервената си коса и луничките. Член е на няколко фешън организации във Англия, Ню Йорк и Лос Анджелис и взе участие в акции на Forever 21 и Alpine Butterfly , марката за бански с plus-size размери. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Bree Kish (@breekish) на Юли 7, 2019 в 2:50 PDT

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР