През последните години рейтингът на висшите учебни заведения в България

...
През последните години рейтингът на висшите учебни заведения в България
Коментари Харесай

Академични оскари определи водещите висши учебни заведения в България за 2023 г.

През последните години рейтингът на висшите образователни заведения в България стана част от оценката на качеството на работата на университетите, което е доста значимо за тяхното финансиране, оповестява ПР Агенция Кросроудс България ООД.

Ежегодната ранглиста, която се провежда от Министерството на образованието и науката (МОН), Институт " Отворено общество " и " Сирма Солюшънс ”, дефинира университетските оскари за 2023 година, а формалната гала по награждаване се състоя преди броени дни.

Сред водещите висши образователни заведения в България за 2023 година, приети за качеството на своето обучение, е Софийският университет, който има максимален брой специалности, Медицинският университет в София, който е преди всичко в България в професионалните области “Здравни грижи ”, “Медицина ”, “Обществено здраве ”, “Стоматология ” и “Фармация ”, Техническият университет София, Американският университет в Благоевград, Военноморска академия “Н. Вапцаров ” във Варна, както и Тракийският университет в Стара Загора.

Създадената от " Сирма Солюшънс ” и “Отворено общество ” рейтингова система е самостоятелен професионален кариерен консултант за младежите и техните...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР