Сред младите българи вече не е само страната на аниме

...
Сред младите българи вече не е само страната на аниме
Коментари Харесай

Япония става все по-предпочитана дестинация за българските кандидат-студенти

Сред младите българи към този момент не е единствено страната на аниме и източните бойни изкуства, а място, където могат да получат обучение, което дава отговор изцяло на условията на актуалната промишленост. Особено в областта на инженерните и компютърните науки, екологията, химическата индустрия, биотехнологиите. Това споделя Ели Тончева, шеф на организацията за обучение в чужбина ЕДЛАНТА, след приключилото обичайно пролетно ревю в София и Бургас.

Посетителите на “Образование за сполучлива кариера- пролет 2023 ” затвърдиха усещанията измежду специалистите, че след Брекзит, Германия, Австрия и Нидерландия изместват Англия като най-желана дестинация.

По време на ревюто се вижда наклонността Белгия да изпреварва Нидерландия в желанията на българските кандидат-студенти. Причина са забавните стратегии на британски език, които университетите оферират, по-ниските образователни такси, както и неналичието на провокации при намиране на студентско настаняване.

Без подозрение, Италия, Испания и Кипър стават все по-популярни, с изключение на поради по-приятния климат и заради разнообразните бакалавърски и магистърски стратегии, които се оферират.

Централноевропейските страни Чехия...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР