През последните години начинът, по който живеем, работим и учим,

...
През последните години начинът, по който живеем, работим и учим,
Коментари Харесай

Бъдещето на ИТ технологиите в бизнес трансформацията и дигитализацията на процесите

През последните години методът, по който живеем, работим и учим, се прекатурна изцяло. Хибридният модел на работа, дигитализацията в голям брой сфери, както и виртуалната действителност са тук, с цел да останат за дълго. Това непроменяемо постанова промени в тактиките на голям брой бизнеси, изключително на тези в ИТ промишлеността.

Изследване, поръчано от Lenovo*, разкрива, че близо половината чиновници са подготвени да прегърнат концепцията за работно място в метавселената, което съставлява опция за бизнеса да вкара един напълно друг модел на работата. В бъдеще метавселената може да бъде едно естествено продължение на физическия свят със своя богат потребителски интерфейс и на равнище компании това отваря благоприятни условия за бизнеса да сътвори едно по-продуктивно и интерактивно работно място.

Всички тези дейни промени в живота и работата на хората основават потребността от още по-развити технологии, само че и наклонността да търсят от ден на ден цялостни потребителски решения. Това постанова трансформиране на марките, произвеждащи технологии, и развиването им от ден на ден отвън рамките на устройства, а с фокус към новаторските решения, които отгатват и задоволяват в целокупност потребностите на потребителите.

Лидер в това отношение е Lenovo. През последните години марката интензивно следва тактиката OPS (възможност, продуктивност, устойчивост) и влага от ден на ден средства в пазарни благоприятни условия с висок напредък и висок марж, водени от ускорената световна цифрова и умна смяна. Преобразуването на ИТ услугите, голямата промяна на цялата софтуерна промишленост към този момент са действителност и Lenovo е бранд, позициониран да отговори сполучливо на потребността от по-сложни ИТ услуги, бранд, който надгражда доста отвън общоприетото офис съоръжение и се развива в посока пълноценно облекчаване на потребителските потребности.
Реклама
Това дори ускорява наклонността от търсенето на все по-иновативни и съвременни артикули и устройства. Търсенето на компютри остава мощно - оценката на промишлеността е, че пазарът има потребност от 340 - 355 млн. единици годишно и търсенето от ден на ден се измества в посока потребителски и премиум сегменти. Отлични образци в това отношение са, както и. Те дават на потребителите същинско развлечение, както и лекост, и висококачествена мощност. Yoga Tab 13 потапя потребителите в зашеметяващо 2K качество на картината посредством Dolby Vision и отличен кинозвук. А извънредно лекият ThinkPad X1 Nano задоволява всяка потребност на бизнес специалистите и се оправя чудесно с всички тежки стратегии и задания, изискващи огромна мощ.

Наред с потребителския и премиум сегмента нараства потребността и от повече подвижност и работно пространство при техниката. Затова измежду най-нашумелите нововъведения тази година е и, показан едвам преди седмици на CES 2022. Той е първият в промишлеността преносим компютър с вграден второстепенен 8-инчов пълноцветен LCD екран и клавиатура с подсветка и стъклен пад.

Наред с нововъведенията различен основен миг са доставките и оперативната акуратност на марките. Предвид трудности пред голям брой бизнеси в ИТ сферата Lenovo сполучливо потвърди, че може да се оправи с всички интернационалните или местни провокации по-добре от множеството компании на пазара. Фокусът на марката върху оперативните достижения му оказа помощ да се ориентира при провокациите в промишлеността и обезпечи бърз напредък и доходност във всички основни сегменти. А устойчивата и гъвкава интернационална верига за доставки, съчетана с нововъведенията и световния и локалния отпечатък в развиването на технологиите, бяха главните предпоставки за постигането на фрапантния финансов напредък на Lenovo. А той надалеч не е дребен.

През последните дни марката разгласи финансовите си резултати за третото тримесечие с исторически върхове както за облагата, по този начин и за приходите, които за първи път надвишиха 20 милиарда $ единствено за едно тримесечие. Тук специалистите на марката споделят, че Lenovo сполучливо се оправя с настоящите провокации с доставките, които всички в сектора изпитват, и че голяма роля има дигитализацията и потреблението на AI, които трансформират и надграждат оперативната акуратност на веригата за доставки на Lenovo.
Реклама
Повече информация за Lenovo може да намерите на:

* Глобалното проучване е поръчано от Lenovo и осъществено от YouGov. То изследва повече от 7500 работещи възрастни в Съединените щати, Обединеното кралство, Бразилия, Сингапур, Китай и Япония. Изследването е извършено през ноември 2021 година
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Технологии
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР