През последните години ММА боецът Конър Макгрегър се превърна в

...
През последните години ММА боецът Конър Макгрегър се превърна в
Коментари Харесай

Макгрегър също дари 1 милион евро срещу коронавируса

През последните години ММА боецът Конър Макгрегър се трансформира в извънредно спорна персона, тласкайки почитателите на смесените бойни изкуства в двете крайности на мощни благосклонности и прям негативизъм. Последната самодейност на ирландеца обаче без подозрение буди почит и удивление!

Конър е решил да вземе присъединяване в битката против пандемията от ковид. За задачата боецът на UFC е дарил безплатно 1 милион евро, които да бъдат вложени в защитна екипировка и нужни консумативи за лекарите в ежедневната им борба против болестта. Самият Макгрегър прикани управляващите преди няколко дни да затворят границите на Ирландия. Той отдели и време, в което да благодари на лекарите, които непрекъснато поставят грижи за пациентите болни от вируса.

„ Днес аз закупувам защитна екипировка на стойност 1 милион евро, която да бъде ситуирана във всички лечебни заведения в региона на Лейнстър. Не знам за къде сме без тези смели мъже и дами. Нека Бог да ги благослови и да ги пази. Къса ми се сърцето като виждам какво се случва тук и по света. Моля се! “, показа ирландецът в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР