През последните дни инфлуенсърката Антоанет Пепе се подвизава на Българското

...
През последните дни инфлуенсърката Антоанет Пепе се подвизава на Българското
Коментари Харесай

Като едно голямо щастливо семейство: Антоанет Пепе заведе бившия си Филип на морето

През последните дни инфлуенсърката Антоанет Пепе се подвизава на Българското Черноморие в компанията и на други инфлуенсъри. Не знаем какво тъкмо се случва в нейния живот, само че за компания очевидно е взела настоящия Филип, с който не е доста ясно дали са дружно, и някогашния Филип, който е от Дания и е татко на двете ѝ дъщери.

 Instagram

Виж още: Заслужава го! Меди се отдаде на първокласна почивка, само че всички се питат с кого е

За множеството хора тези връзки не наподобяват по никакъв начин естествени, само че за нея очевидно всичко това е изцяло обикновено. Ети, както я назовават най-близките ѝ хора, наподобява в действителност доста щастлива в тази компания, тъй че всичко е тъкмо.

Виж още: Фенове нападнаха Антоанет Пепе: Инфлуенсърката крие в какви връзки е с Филяка

За Филяка не знаем дали е необичайно, че е с море с жена си и някогашния ѝ мъж, тъй като много пъти сме ги виждали във видеа да си приказват като първи другари. За да порастват децата в добра среда, несъмнено е нужно към тях няма да кавги и дразги. И въпреки всичко Антоанет показа толкоз доста персонални неща от живота си, а не желае да отговори на своите почитатели дали към момента е с Филяка или не – очевидно е огромна загадка.

Изображение: https://www.instagram.com/antoinettepepe/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР