През портала за услуги на Министерството на електронното управление могат

...
През портала за услуги на Министерството на електронното управление могат
Коментари Харесай

Как да платим местните си данъци и такси през Egov.bg

През портала за услуги на Министерството на електронното ръководство могат да се заплащат локалните налози и такси. Това напомнят от министерството на електронното ръководство. 

Преди дни Национална агенция за приходите уточни, че отстранява опцията за заплащане на локалните налози през платформата.

Достъпът до Единния портал за електронни административни услуги е с дипломиран електронен автограф (КЕП), мобилен автограф КЕП, ПИК на Национална агенция за приходите или Национален осигурителен институт, напомнят от министерството.

С една транзакция може да се заплаща едно или няколко отговорности, като заплащането може да бъде направено с дебитни или кредитни карти, издадени в България и чужбина.

За заплащанията няма да има такси и комисионни, изясняват от министерството.

В обществените медии ръководителят на комисията по електронно ръководство Божидар Божанов напомни, че заплащанията през портала egov.bg се случват от много време.

Предупреждава, че " потребителският интерфейс е ужасяващ " и дава подробна директива по какъв начин да се влезе в уеб страницата.



Божанов показва, че Национална агенция за приходите и министерството е трябвало да съгласуват дейностите си и да " комуникира ясно по какъв начин и къде се заплащат налози ".
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР