През почивните дни ще усетим отново лятото. И в събота,

...
През почивните дни ще усетим отново лятото. И в събота,
Коментари Харесай

През почивните дни отново ще усетим лятото

 През почивните дни ще усетим още веднъж лятото. И в събота, и в неделя, с леки съмнения, дневните температури ще са в интервала от 25 до към 30 градуса. Слънцето ще е по-щедро в събота. В хода на неделния ден от запад ще се заоблачи, само че ще остане без превалявания.

Около крайбрежието уикендът ще е с динамична облачност. Времето ще е безшумно, умерено и относително топло. В събота температурите ще са в интервала от 22 до към 26 градуса, а в неделя – с градус-два по-топло. Вълнението на морето ще стихне. В първия почивен ден вълните сутринта ще са с височина най-много метър, в хода на деня морето ще се успокои.

По планините облачността ще е рехава в събота и малко по-значителна в неделя. Вятър не се чака. Температурите ще се двоумят от 12 градуса по високите места до към 20 в ниските масиви.

От понеделник нататък стоплянето ще продължи. Почти до края на работната седмица слънцето ще взима превес. Около идващите почивни дни следва захлаждане с прекосяването на леден атмосферен фронт. Динамиката в атмосферата ще сътвори условия за бурно лятно време в някои региони с гръмотевични стихии и риск от градушки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР