През почивните дни Катрин Зита-Джоунс бе придружена от дъщеря си

...
През почивните дни Катрин Зита-Джоунс бе придружена от дъщеря си
Коментари Харесай

Майка и дъщеря: Катрин Зита-Джоунс и Карис


През почивните дни Катрин Зита-Джоунс бе съпроводена от щерка си Карис, с цел да участва на шоуто Dolce & Gabbana в Ню Йорк.

Двете, майка и щерка, бяха ослепителни. В неделя, 8 април, Катрин Зита-Джоунс и щерка й Карис участваха на стилното шоу "Долче и Габана Алта Мода" в Метрополитън опера в Ню Йорк. Това бе и опция да се види невероятната аналогия сред актрисата и 14-годишното момиче. Карис Зита Дъглас /която е и щерка на Майкъл Дъглас/ има същия взор, същите устни, дори и същия нос, както майка си Катрин Зита-Джоунс. Тя е същински копие на майка си.

Една до друга на първия ред на стилното дефиле, Катрин Зита-Джоунс и Карис с усмивка следяха моделите. Майката в рокля с черна дантела и копринено бюстие (рокля явно е Dolce & Gabbana). Момичето бе с блузка разкриваща раменете й, с флорални отпечатъци (естествено D & G), с черен панталони с висока талия. И двете носеха (почти) същите обувки с токчета.

Каква ще е кариерата на Карис Зита Дъглас - кино или мода? Миналия септември Катрин Зита-Джоунс придружаваше щерка си на дефилето на стилния дизайнер Майкъл Корс. Тогава във връзка с Карис, а също и за сина си Дилън Катрин съобщи: "Знам че ще е мъчно за тях, тъй като пред тях стоят Кърк Дъглас, Майкъл Дъглас, аз. Но обичат да играят и го вършат добре. Така че към момента не е ясно какво ще изберат Карис и Дилън, кариера на артисти или кариера на манекени.

Марката Dolce & Gabbana по принцип има табиет да притегля за техните фешън сцени децата на звезди от шоубизнеса. Така да вземем за пример Гейбриъл Кейн Дей Люис - синът на Изабел Аджани и Даниел Дей Люис, Брандън Томас - синът на Памела Андерсън и Томи Ли Джонс или пък Систин и София Сталоун - дъщери на Силвестър Сталоун към този момент дефилираха за италианската марка. Може би скоро на подиума ще забележим и Карис Зита Дъглас. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР