През октомври 2021 г. самолетоносач е преследван от два големи

...
През октомври 2021 г. самолетоносач е преследван от два големи
Коментари Харесай

През октомври 2021 г. самолетоносач е преследван от два големи НЛО

През октомври 2021 година самолетоносач е преследван от два огромни НЛО …   Военният самолетоносач USS Kearsarge на Военноморски сили на Съединени американски щати е бил преследван от две „ огромни светлинни топки “, върху които офанзивите с антидронове са били безуспешни.Засега това известие е най-новото от поредицата от разкрития на конфликти на американски военни кораби с мистериозни НЛО, случили се през последните няколко години. Американските военни от ден на ден стартират да рапортуват за мистериозните феномени, които следят.Според известия в медиите, режисьорът на документални филми Дейв С. Бийти, който през 2019 година режисира документалния филм Nimitz Encounters за известния случай с НЛО във формата на Тик-Так от 2004 година, приказва за случая още през октомври 2021 г.Установено е, че най-малко два мистериозни летящи обекта са летели зад самолетоносача USS Kearsarg в продължение на няколко нощи, до момента в който той е бил на военни учения край източното крайбрежие на Съединените щати.
Източник разказва “заплашително изглеждащите ” светлинни топки, летящи на 800 метра зад кораба и на към 61 метра над повърхността на океана.Когото Бийти научава за случая, източникът е към този момент пенсиониран офицер от Корпуса на морската пехота на Съединените щати и употребява псевдонима „ Марк “, защото не желае да разкрива същинското си име на обществеността.Военните учения, на които USS Kearsarge взе участие по това време, включват работа със системи, предопределени да унищожават противников дронове. Така че, когато една нощ морските пехотинци на борда на кораба виждат светещите летящи топки, те вземат решение, че тези обекти са подготвителни цели и употребяват антидронове против тях.Четете още: Секретни детайлности за срещата на американския флот с НЛО Тик-ТакНо виждат, че макар взетите ограничения топките не престават придвижването си като че ли нищо не се е случило, правейки „ маневри на гмуркане “.

 Фотоколаж на случая
Фотоколаж на инцидентаСлед това те оповестяват за случилото се на управляващите, които се свързват с други военни и получават информация от тях, че “мистериозните топки ” не принадлежат на Военноморски сили на Съединени американски щати.Бийти споделя, че е получил бордови дневници от USS Kidd, в които е разказано, че през юли 2019 година, корабът е бил заобиколен от минимум четири неидентифицирани летящи обекта.Тези отчети, както и доста други, изтекли от американската войска, както и няколко видеоклипа, провокират възобновен интерес към НЛО през последните години, евентуално най-големият от 80-те години на предишния век.Поради това Министерството на защитата на Съединени американски щати основава публична конструкция за докладване на НЛО за първи път от десетилетия. Вътрешни лица на Пентагона, чиновници на разузнаването, сенатори и даже някогашни президенти всеобщо признават, че „ да, има нещо необяснимо в небето “.Бийти споделя:„ Преди имаше наблюдения на ​​НЛО, които бяха пренебрегнати или в никакъв случай не бяха съобщавани, само че през днешния ден повече военни осведомят за тях и това кара повече хора да се осмеляват да приказват за НЛО. Стигматизацията на сходни неща се ерозира в наши дни.В предишното беше доста по-лошо. Служителите интензивно избягваха да рапортуват или да приказват за срещи с НЛО, защото страхът от загуба на кариерата им беше доста действителен. Нежеланието да рапортуват или да приказват за срещи с НЛО се приемаше за даденост. ”
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР