През носим по-малко и по-изрязани дрехи. Често се виждаме по

...
През носим по-малко и по-изрязани дрехи. Често се виждаме по
Коментари Харесай

4 тенденции при татуировките това лято

През носим по-малко и по-изрязани облекла. Често се виждаме по бански, което покачва интереса към боди арта. 

Въпреки че не е целесъобразно да се вършат татуировки през лятото, поради мощното слънце, хората обичат да се татуират през този сезон. 

Каквато и да е повода да желаете нова татуировка, в случай че мислите да добавите към сбирката си, има няколко дизайна, които експертите считат, че ще бъдат настоящи за лятото:

1. Татуировки на опашката (кръста)

 2359441


Татуировките на долната част на гърба, покрай опашната кост, бяха доста съвременни през 90-те години, само че това лято се завръщат с цялостна мощ. 

Долната част на гърба разрешава безспорна креативна независимост, тъй че в случай че обмисляте това място, можете да си извършите всичко- от минималистични, изящни дизайни до флорални татуировки или даже по-сложни и богато украсени дизайни.

2. Пеперуди 

 2359438


Още една мода от 90-те, която се завръща през 2022г. Татуировките с пеперуди са нежни и изящни, само че защото станаха доста постоянно срещани, хората започнаха да ги заобикалят. 

Това лято пеперудите се връщат на мода и такава татуировка е превъзходен вид, в случай че желаете нещо по-нежно и внимателно. Когато става въпрос за пеперуди, цветните татуировки са доста добър избор. 

3. Плодове и растения 

 2359439


Цветята са най-популярните татуировки в този жанр, само че това лято нещата ще се трансформират. 

Плодовете и растенията са друга наклонност, която ще бъде шлагер това лято. Свикнали сме да виждаме цветя, направени по толкоз доста разнообразни способи. Макар и красиви, в този момент е време по-малко ценената (и по-тропическа) зеленина да влезе в светлината на прожекторите.

4. Татуировки с орнаменти 

 2359440


Стилът на татуиране, който имитира дърворезба, също се чака да провокира възторг това лято. 

Тези татуировки са още една безконечна класика, която се приспособява, с цел да наподобява извънредно съвременно и готино.

Имайте поради, че тези татуировки нормално се вършат с черно и не наподобяват добре, когато са цветни. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР