През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще

...
През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще
Коментари Харесай

И утре температурите ще са високи

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. Утре ще бъде най-вече слънчево и горещо. В утринните часове тук-там в източните региони ще има мъгла или ниска облачност. След обяд основно над планинските региони от западната половина на страната ще се развие купеста облачност и на обособени места там ще превали кратковременно. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 32° и 37°, малко по-ниски по Черноморието, в София към 33°, предава.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити елементи сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 27°, на 2000 метра - към 19°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, в утринните часове на обособени места с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток. Максималните температури ще бъдат 28°-31°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето последователно ще се усилва и вечерта към този момент ще бъде 3-4 бала.

За всички области без Добрич, Варна, Бургас, София-град, Смолян и София-област е в действие жълт код за горещо време.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР