През нощта ще бъде ясно и почти тихо и след

...
През нощта ще бъде ясно и почти тихо и след
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква през следващите дни

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно и след среднощ към водните басейни и низините ще стартира да се образуват мъгли. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред минус 1° и 4°, в София – към 2°.
Утре още веднъж ще бъде слънчево. В утринните часове тук-там към водните басейни, в низините и в котловините ще има мъгли. Ще бъде съвсем безшумно с оптимални температури сред 17° и 22°, в София – към 19°.
В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите елементи до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 10°.
По Черноморието ще бъде слънчево. В утринните часове на обособени места ще има понижена видимост. Ще духа бриз. Максималните температури ще бъдат сред 15° и 18°. Температурата на морската вода е 18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В сряда времето ще бъде слънчево. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно и преди обяд тук-там в низините и котловините ще бъде мъгливо. По Черноморието вятърът ще е слаб от североизток. Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, а оптималните - сред 18° и 23°, по-ниски в местата с трайна мъгла.
В четвъртък над Източна България ще има забележителна ниска облачност или мъгла, не са изключени изолирани слаби превалявания. В Западна ще има и слънчеви часове, само че след обяд облачността ще се усили. Минималните температури ще са с градус-два по-високи, а дневните - по-ниски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР