HONOR анонсира серията смартфони Magic7, показвайки устройството в цветовата схема

...
HONOR анонсира серията смартфони Magic7, показвайки устройството в цветовата схема
Коментари Харесай

HONOR показа Magic7 в „лунен“ цвят

HONOR анонсира серията смарт телефони Magic7, показвайки устройството в цветовата скица Moon Shadow Grey. Производителят сподели, че Magic7 изследва непознатото, отдава респект на фантазиите и смелостта. Съдейки по формалното изображение, корпусът на смарт телефона има неповторима текстура, а на гърба е инсталиран кръговиден остров с четири симетрични фото-модула. Ще забележите също, че бутонът за зареждането има червен акцент.

Този път на камерата не се вижда логото „ 100X “ и наподобява, че този дизайн, който участва в серията Magic3 и по-новите смарт телефони, към този момент няма да се употребява. Според наличната информация, смарт телефоните HONOR Magic7 ще бъдат публично показани на 30 октомври, а серията ще включва моделите Magic7 и Magic7 Pro. На устройствата се приписват процесорите Snapdragon 8 Extreme Edition, до 1 TB вътрешна памет и софтуера MagicOS 9.

Що се отнася до камерата, тя ще поддържа портретна снимка с разнообразни равнища на зумиране – 1X, 2X, 3X и 6X. Приложението ще има и опция за контролиране на светлината и сенките.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР