През нощта облачността ще е предимно значителна и на места

...
През нощта облачността ще е предимно значителна и на места
Коментари Харесай

Прогноза за времето на 20 май

През нощта облачността ще е най-вече забележителна и тук-там в Югозападна България ще превалява временен дъжд. Над Лудогорието облачността ще се раздра и намалее до най-вече ясно време, а до сутринта тук-там в Източна България видимостта ще бъде понижена. Ще духа слаб вятър с източна съставния елемент. Утре облачността ще остане най-вече забележителна и тук-там в западната половина от страната ще превалява дъжд, в обособени региони и ще прегърми. До вечерта преваляванията ще стопират. Почти без превалявания и с повече слънчеви часове ще е на изток. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 23°.

В планините облачността ще е най-вече забележителна и в масивите от западната половина на страната ще има превалявания от дъжд. В обособени региони и ще прегърми. Привечер преваляванията ще спрат. Ще духа сдържан югоизточен, по високите и открити елементи - до мощен западен вятър Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 11°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна и тук-там по южното крайбрежие ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 17°-20°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР