През нощта над страната ще бъде предимно ясно, но след

...
През нощта над страната ще бъде предимно ясно, но след
Коментари Харесай

Времето утре: Дъжд и температури до 16 градуса

През нощта над страната ще бъде най-вече ясно, само че след среднощ от запад облачността ще стартира да се усилва, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от запад-югозапад. Минималните температури ще бъдат 1° и 6°, в София - към 2°.

Утре облачността от запад ще се усили над цялата страна, а след обяд в Северозападна България ще завали и дъжд. Вятърът ще ориентира от юг, в Дунавската низина от изток, ще бъде слаб до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 16°, в София - към 11°.

Атмосферното налягане ще се намалява и ще бъде по-ниско от междинното за месеца.

Над Черноморието преди обяд ще доминира слънчево време. В следобедните часове облачността ще се усили, само че ще остане без превалявания. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 15°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините облачността също ще се усили, само че единствено на обособени места ще превали дъжд, над към 1800 метра - слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 3°.

През идващите дни ще бъде най-вече облачно; ще има и превалявания от дъжд, в сряда - на повече места и повече по количество в Западна и Южна България, а в четвъртък единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, в източните региони ще духа слаб северен вятър. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, а дневните ще се намалят едва и в четвъртък оптималните ще са сред 7° и 12°.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР