През ноември се отбелязват 8 години, откакто СофтУни постави началото

...
През ноември се отбелязват 8 години, откакто СофтУни постави началото
Коментари Харесай

СофтУни празнува 8 години като лидер в специализираното образование

През ноември се означават 8 години, откогато СофтУни сложи началото на своята революционна самодейност. Екипът се захваща не просто със задачата, само че и със значимата идея да оферират качествено, налично и на практика ориентирано обучение, както в областта на софтуерното инженерство, по този начин и в тези на цифровия маркетинг и дизайна.

От самия старт, екипът на СофтУни, отпред с създателите Светлин Наков, Христо Тенчев и Иван Ненков, се стремят да бъдат мотори на забележима просветителна гражданска война. 8 години по-късно, сполучливо изпълнената им задача трансформира начинаещи в експертни фрагменти, готови с основни на практика умения, мечтани и високо търсени както в България, по този начин и в международен мащаб.

На връх осмия си рожден ден, колективът на СофтУни си дава отговор на въпроса “Какво за мен е СофтУни ”, след години доказателства какво е академията за нейните студенти и сътрудници.

По този мотив, Светлин Наков споделя:

“За мен СофтУни е началото. Началото на една огромна и значима идея: да дадем качествено обучение, специалност и влиятелна работа на всеки, който има предпочитание да навлезе в света на програмирането и цифровите специалности.

СофтУни е общественост на дейни младежи, които припознават нашата просветителна идея и посредством доста старания и отдаденост поемат отговорност за своето професионално развиване.

Екипът на СофтУни за мен е като семейство, което поддържа духа на нашата просветителна общественост и посредством всеотдайна работа и непрестанна поддръжка.

В последните години СофтУни пробва да разшири обсега на нашата общественост отвън България и имам вяра, че към този момент съумяваме да напипаме вярната посока посредством самодейността SoftUni Global Community. С усърдна работа, обединен екип и изобретателно мислене се реализират чудеса. Вярвам, че ще успеем, тъй като имаме огромна идея за милиони младежи по света. ”

Към вдъхновяващото обръщение се включва и Христо Тенчев:

“За мен СофтУни е напредък. Прогрес, тъй като дава на хората нещо доста скъпо – опция да придобият нови умения, които да им разрешат да творят в световна промишленост и всеки да способства към общия напредък на човечеството, оттатък границите на страни, континенти, култури. От своето начало СофтУни също непрекъснато се развива и усъвършенства, с цел да може да бъде потребно на хората по все по-ефективен, по-удобен и прелестен метод. ”
Успехът освен на думи, само че и в числа
За своите 8 години на просветителната сцена, от СофтУни са сложили началото на редица начинания, само че триумфите им се дължат на отдадената работа и труда както на целия екип, по този начин и на лекторите, студентите и бизнес сътрудниците им. Ето единствено част от резултатите, до които са довели взаимните им старания.
Software University
Началото на идеята се слага от Software University, или това, което познаваме през днешния ден като СофтУни. От основаването до момента, безплатният входящ курс Programming Basics е привлякъл над 160 000 претенденти. Продължилите в цялостната им стратегия по софтуерно инженерство са хиляди, а в голямото многообразие от отворени курсове са взели присъединяване 120 000 бъдещи специалисти.

SoftUni Digital
Все повече интерес притегля и самодейността, отдадена на цифровия маркетинг. До този миг, в началния стадий на програмата – Marketing Basics, са взели присъединяване 32 000 курсисти. Към цялостната стратегия на SoftUni Digital са се включили над 4 800 души, а взелите присъединяване в отворените курсове са повече от 42 000.

SoftUni Creative
С непрекъснатото си развиване СофтУни отделя внимание и на създателите. Креативната самодейност SoftUni Creative също се радва на доста внимание. До момента над 25 000 души са кандидатствали за входящия курс по дизайн, криейтив и визуализация. 3 000 курсисти са взели присъединяване в цялостната стратегия, а повече от 36 000 са придобили познания и на практика умения в отворените курсове по дизайн.

SoftUni Kids
Екипът на СофтУни мисли и за най-малките и по какъв начин да ги приготви за триумф във висококонкурентна среда. Инициативата SoftUni Kids се концентрира върху развиването на логическото мислене на децата, научава ги да работят в екип и подхранва въображението им посредством приспособени стратегии въз основата на игра. Родителите се доверяват на самодейността и доказателство за това са всички 4 178 хлапета, минали образованията. С тях са извършени близо 500 сполучливи курса.

SoftUni Svetlina
СофтУни Светлина предлага практическо и новаторско гимназиално обучение, водено от експерти и експерти в разнообразни сфери. Вече четири следващи випуска черпят познания и умения в новаторската гимназия. До момента, 340 възпитаници са се обучавали тук, като единствено за 2021 година, записалите се за новия випуск са 106.

SoftUni Bootcamp – подготовка за действителната работна среда

За следващ път СофтУни реагира стремително на изменящия се пазар и търсенето на експерти по софтуерно инженерство, този път в лицето на самодейността SoftUni Bootcamp. Целта на програмата е да подкрепи летящия кариерен старт на курсистите.

По време на SoftUni Bootcamp, участниците работят в екипи, сложени оптимално покрай действителната работна среда. Това им дава скъп на практика опит със задания и проблеми, които би трябвало да решат дружно и биха срещнали в действителността. Опитен Tech Lead се грижи курсистите да получат както механически, по този начин и основни “меки умения ”, които да ползват със самочувствие в същинска професионална среда. Достъпът до програмата е изцяло безвъзмезден, а приключилите получават и скъпо кариерно подпомагане, с цел да създадат идната крачка по пътя си.

8 години след старта, Иван Ненков, CEO на СофтУни, споделя в умозаключение:

“СофтУни е всичко това, което считаме, че би трябвало да съчетава актуалното обучение – една задружна общественост от стимулирани и амбициозни хора, черпейки скъп опит от водещи специалисти от бизнеса, трансформирайки своите знания в действителни на практика умения, бъдейки изцяло готови да се трансфорат в бъдещи водачи и експерти. ”

Екипът на СофтУни гледа с упоритост към бъдещето, от което неизменима и високо ценена част ще продължат да бъдат както сътрудниците, по този начин и курсистите. Именно те, разкриват от СофтУни, са вдъхновението и мотивация, които карат колектива непрестанно да се развива и надгражда, и се надяват че още повече хора ще споделят деветия им рожден ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР