През настоящата седмица отново ще видим на корта някои от

...
През настоящата седмица отново ще видим на корта някои от
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 18-24 юли 2022 г.


През актуалната седмица още веднъж ще забележим на корта някои от най-големите звезди на българския тенис. Вторите ни ракети при мъжете и дамите – Димитър Кузманов и Изабелла Шиникова, са единствено част от играчите, чието показване ще следим с интерес през идващите дни. Вижте кои са българските тенисисти, които ще следим през седмицата:

Димитър Кузманов – ATP Challenger в Тампере (Финландия)

Димитър Кузманов е подложен под №7 в главната скица на Чалънджър шампионата в Тампере. Негов конкурент в първи кръг ще бъде 248-мия в ранглистата Николас Искердо, а при възможен триумф на осминафинала втората ни ракета ще се изправи против участващия с уайлд кард Ееро Васа (№1138) или квалификант.

Изабелла Шиникова – ITF W60 в Оломуц (Чехия)

Изабелла Шиникова е сложена под №8 в главната скица на W60 в Оломуц. В първи кръг българката ще играе против квалификантка, а при възможен триумф нейна съперничка на осминафинала ще бъде Мириам Булгару (№415) или София Шапатава (№356).

Гергана Топалова – квалификации за ITF W25 в Перуджа (Италия)

Гергана Топалова доближи до втори кръг от квалификациите за W25 шампионата в Перуджа, където нейна съперничка ще бъде Алесандра Мацола (№1251). При възможна победа Топалова ще се изправи против друга представителка на домакините в лицето на Глория Гески (№985) или Федерика Аркидяконо (№621) в борба за място в главната скица.

Николай Неделчев – ITF M25 в Гандия (Испания)

Николай Неделчев е във втория квалификацонен кръг за M25 конкуренцията в Гандия, където ще се изправи против представителя на домакините Мигел Кадена. При победа конкурент на българина в последната фаза от пресявките ще бъде Роджър Милет или Мигел Пеня (№1776).

Беатрис Спасова – ITF W15 в Монастир (Тунис)

Беатрис Спасова ще играе в главната скица на W15 шампионата в Монастир. Жребият към момента не е изтеглен.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР