През месец ноември БОРИКА стартира благотворителна инициатива под наслов „Подпиши

...
През месец ноември БОРИКА стартира благотворителна инициатива под наслов „Подпиши
Коментари Харесай

За всеки нов електронен подпис БОРИКА дарява един лев за недоносените деца

През месец ноември БОРИКА започва благотворителна самодейност под наслов „ Подпиши се електронно за едно по-щастливо детство “. В интервала от 10 ноември до края на годината, за всеки нов или възобновен електронен автограф B-trust, компанията ще подари 1 лев на фондация „ Нашите недоносени деца “.

Събраните средства ще бъдат вложени в закупуването на профилирано съоръжение за първия център у нас, отдаден на потребностите на недоносените деца и техните фамилии - „ Малки чудеса “. Освен това, БОРИКА ще заплати режийните разноски и консумативите за центъра за идната една година.

Центърът ще бъде открит на особено събитие на 17 ноември - Световния ден на недоносените бебета. Създателите му целят да се задълбочи поддръжката и да се разшири спектърът на услугите в помощ на фамилиите с прибързано родени бебета. В центъра всекидневно ще се организират съвещания със експерти в региона на ранното детско развиване – психолози, логопеди, експерти по ранна детска намеса и двигателно развиване, музикотерапевт, консултанти по кърмене. Родителите и децата ще имат опция да посещават психотерапевтични групи и групови занимания, в това число лекции на тематики, засягащи развъждането на недоносените деца.

Притежателите на електронен автограф B-trust, както и новите клиенти на услугата, също могат да допринесат за акцията като възобновят своя или закупят нов автограф до края на годината.

Квалифицираният електронен автограф има значение на саморъчно положен автограф. Подписаният документ остава подписан, без значение дали се съхранява върху магнитен, оптичен или различен притежател, дали се изпраща по е-поща или е наличен през Интернет. Електронният автограф разрешава потреблението на електронни услуги на държавната и общинска администрация, като подаване на данъчни заявления, молби, тъжби и други документи, обменяни с държавните структури. Използването на електронен автограф се предлага и от банките, тъй като той в най-голяма степен изключва злоупотреби и опция за операции.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР