През май тази година в Обединеното кралство ще се състои

...
През май тази година в Обединеното кралство ще се състои
Коментари Харесай

Напрежение! От любим принц Хари стана нежелан от британците на коронацията на Чарлз III

През май тази година в Обединеното кралство ще се състои историческо събитие – коронацията на Чарлз III. Според Daily Mail семейство Съсекс ще бъде поканено, само че към момента не е ясно дали сами ще се осмелят да посетят Обединеното кралство след издаването на спорните записки под заглавието Spare и излизането на документална поредност за живота в кралското семейство в Netflix.

 

Британците не желаят да видят двойката на тържеството. Против идването им се разгласи и принц Уилям, който счита, че скандалните съпрузи ще привлекат цялото внимание върху себе си.

 

Други източници пък оповестяват, че Уилям въпреки всичко ще поддържа решението на татко си за гостуването на Хари, написа tialoto.bg. Принцът на Уелс е подготвен да " работи в тандем "  с монарха дори да покани херцога и херцогинята на Съсекс на тържеството по коронацията.

 

За да облекчи напрежението сред Хари, Меган и висшите членове на фамилията на монарха преди историческото събитие, дворецът обмисля провеждането на диалози с принц Хари в обозримо бъдеще.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР