През май ще има предсрочни парламентарни избори. Виждайки симптомите на

...
През май ще има предсрочни парламентарни избори. Виждайки симптомите на
Коментари Харесай

Осман Октай: БСП и ДПС ще управляват заедно след предсрочни избори през май

През май ще има предварителни парламентарни избори. Виждайки признаците на отмалялост и негативи, които носи ГЕРБ от това съдружно ръководство, по всяка възможност ще докара до обстановка самият Бойко Борисов, с цел да не загуби всевъзможни позиции за в бъдеще и да не изчезне като политическа групировка на прехода, да отиде на предварителни избори и тогава да влязат в Народното събрание три политически обединения. Това сподели за БНР някогашният заместник-председател на Движение за права и свободи Осман Октай.

"Аз съм уверен, че след тези избори ще има ръководство сред Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, за следващ път, с най-малко 130 мандата - нещо, което ще взриви обществото. Движение за права и свободи е в положително здраве, не чакам рокади на председателския пост ", разяснява Октай.

Движение за права и свободи e учредено на 4 януари 1990 година във Варна. Той разяснява и ролята на Движение за права и свободи през миналите 29 години:

"Най-важното, което може да се каже за ролята на Движение за права и свободи през тези 29 години, е, че е подвластна на програмата на задкулисието, което си сложи за цел БКП/БСП да не носи никаква отговорност за осъществените закононарушения както при промяната на имената, по този начин и през 100-годишното си битие на политическата сцена. Движение за права и свободи през годините се трансформира в крилото на комунистическата партия измежду мюсюлманското население ".

"ДПС се трансформира в политически проводник на ползите на това задкулисие и, за жалост, след идването на Симеон и Национална движение „Симеон Втори" в България след 2001 година, и с присъединяване на Движение за права и свободи до ден сегашен България се трансформира в страна на задкулисието ", добави Октай.

"Ако би трябвало да загатна последното обръщение на Доган за програмно ръководство, това програмно ръководство е "всички дружно да управляваме страната и никой да не търси отговорност ". Долу-горе по този начин звучи. Всъщност това е продължение на предлаганото преди години социално-либерално ръководство на страната - ръководството със Симеон и Национална движение „Симеон Втори" ", сподели още той.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР